ОБАДЕТЕ НИ СЕ: +359 888 457 733

Условия за наемане на АВТОМОБИЛ от Adria Rent a Car

Цената за наемане на АВТОМОБИЛ от Adria Rent a Car включва:

  • Застраховка „Гражданска отговорност”;

  • Пътна такса – винетка за територията на Република България;

  • CDW – ограничаване на отговорността при щета до размера на депозита. Важи при представянето на протокол от КАТ. Не важи при употреба на наркотици, алкохол или други упойващи средства, както и при неспазването на закона за движение по пътищата;

  • TP – ограничаване на отговорността при кражба до размера на депозита. Важи само при представянето на протокол от КАТ и връщане на документите и ключовете на наетия автомобил;

  • ДДС 20%.

Условия, на които трябва да отговаряте, за да може да наемете АВТОМОБИЛ от нас.

При наемане на автомобил от Адриа Rent a Car, Вие трябва да предоставите валидна шофьорска книжка, както и син талон. Вашата шофьорска книжка трябва задължително да бъде валидна до края на срока за наемане на автомобила! Освен шофьорска книжка, при получаване на автомобила трябва да преставите лична карта или паспорт, също валидни до края на периода на наемане на автомобила от Адриа Rent a Car.

Период на наема:

Минимален наемен период 48 часа. При закъснение за връщане на автомобила след изтичане на договора за наем без предупреждение, клиентът се таксува както следва: до 4 часа – един наемен дни; над 4 часа – 2 наемни дни, над 8 часа – 3 наемни дни.

Начини на плащане и депозит:

При резервиране вие трябва да извършите пълна предплата с кредитна/дебитна карта, банков превод. Картата Ви ще бъде таксувана с основание „Graniti EOOD” – името на нашата фирма. Възможните методи за плащане са Visa, МasterCard. При наемането на автомобила, Наемателят е длъжен да остави задължително депозит с дебитна или кредитна карта (Visa или MasterCard) издадена на негово име. Размерът на депизита за всички превозни средства е в размер на 200 евро. Депозитът е задължително по кредитна карта!

Процедура по авторизация и анулиране на авторизация по кредитна/дебитна карта:

При получаване на автомобила, сумата за депозит се блокира /авторизира/ по Вашата кредитна/дебитна карта, а след това се разблокира /анулиране на авторизацията/ веднага щом колата е проверена при връщането нейното връщане. Повече информация можете да намерите тук.

Гориво:

Автомобилът се предоставя с пълен резервоар. При връщане на автомобила с непълен резервоар, клиентът заплаща липсващото гориво на цена 1,50 €/л. и такса в размер на 10 €.

Условия за анулиране/промяна на резервация:

Потвърдена резервация може да бъде отказана/променена до 72 часа преди началото на наемния период, без начисляване на такси. При отказ/промяна на резервация, по-малко от 72 часа преди началото на наемния период, се начислява такса в размер на 15% от крайната наемна цена, но не по-малко от наемната цена на автомобила за 1 ден. Предплатената сума няма да бъде възстановена в случай на неявяване на Наемателя. Извършената предплата при направата на резервация ще бъде възстановена, в случай, че не може да бъде предоставен алтернативен автомобил.

Удължаване на резервация след началото на наема:

При желание на Наемателя да удължи резервацията си, е необходимо той да изпрати запитване по имейл или чрез телефонно обаждане до Резервационния отдел на компанията. Цената при удължаване на резервация се изчислява по актуален ценоразпис на база общ брой наемни дни. Препоръчваме да попитате за удължаване на своята резервация възможно най-рано поради опасността от изчерпване на наличностите.